Autómentés Erzsébetváros

Autómentés sos Budapest Erzsébetvárosban a VII.-kerületben. Autómentő szolgáltatásainkat a 7.-kerület teljes körzetében is végezzük azonnali, késlekedés nélküli indulással. Autószállítás, kisteherautó mentés a 7.-kerületben non-stop éjjel nappal 0-24-óráig. SOS Autómentő szolgáltatásainkat akkor vegye igénybe ha nem szereti a meglepetéseket, de szeretne gyors, szakszerű autómentést Erzsébetvárosban.

automento-erzsebetvaros

Hívjon bennünket ha nem meghibásodott és nem indul az autója, és autószállításra van szüksége. Munkatársunk a hívást követően azonnal a helyszínre siet és billenőplatós járműre tesszük autóját, majd szakszervizbe szállítjuk. Amelyik ügyfelünknek nincs autószerelője, annak fel tudjuk ajánlani autószervizünket ahol kedvező áron végezzünk a meghibásodott járművek javítását. Mivel korszerű teherautómentő járművel is rendelkezünk ezért kis és nagyteherautók mentését is el tudjuk végezni. A kisteherautókat a billenőplató segítségével a platón is tudjuk szállítani. Bármilyen  mozgás problémás, futómű sérült, mozgásképtelen autót el tudunk szállítani.

motor-mentes

Természetesen nem csak nagy méretű járműveket szállítunk a VII._kerületben, hanem motorokat, sportmotorokat is ezért hívhat akkor is ha motorszállításra van szüksége Erzsébetvárosban. Motorszállítás, nagymotor szállítás, Chopper szállítás, motormentés éjjel nappal, kiváló motormentő felszereléssel. Szervizbe kell szállítani motorját? Segítünk! Kiállításra vinné a motort? Ránk számíthat. Szakszerű motorszállítás, professzionális motorrögzítés, nálunk nem kell féltenie kedvencét, mi vigyázunk rá!

Akkor is ügyfeleink rendelkezésére állunk a 7.-kerületben ha balesetet szenvednek járművükkel. Bármilyen karambolos, balesetet szenvedett autót elszállítunk Erzsébetvárosból gyorsan, és szakszerűen. Mivel autómentő gyorsszolgálatot üzemeltetünk a vii.-ker ben, ezért bármilyen napszakban elérhetőek vagyunk, sos rendelkezésre állással az év minden napján.

Ha autómentő segítséget szeretne kérni haladéktalanul hívjon bennünket a fent látható telefonszámon, kattintson rá. Azonnali árajánlatot adunk és indulunk segíteni. Sos mentés a bajbajutott járművek megsegítésére, hívjon!