Autópálya Mentés Azonnal 0-24

Az autópályán történő meghibásodás vagy baleset soha nem jön jókor. Ilyenkor nem csak az autóban ülők biztonsága forog kockán, de a forgalom zavartalansága is veszélybe kerülhet. Az autópálya mentés azonnali elérhetősége 0-24 órában rendkívül fontos szolgáltatás, amely életmentő lehet a bajba jutott sofőrök számára.

Miért fontos az autópálya mentés?

Az autópályákon nagy sebességgel haladó járművek között történő meghibásodás különösen veszélyes. A forgalom gyors, a megállás pedig veszélyes lehet, ezért a szakszerű, gyors és biztonságos segítségnyújtás elengedhetetlen. Az autópálya mentés nem csak a jármű elszállításában segít, hanem a sofőrök és utasok biztonságos helyre történő szállításában is.

Az autópálya mentés szolgáltatásai

 • Non-stop elérhetőség: Az autópálya mentés szolgáltatás éjjel-nappal elérhető, bármikor is történjen a baj. Ez a folyamatos elérhetőség biztosítja, hogy bármikor hívhat segítséget, legyen szó hétvégéről vagy ünnepnapról. Cégünk folyamatosan elérhető az év minden napján 0-24.
 • Gyorsan elindulunk: A gyors helyszínre érkezés kulcsfontosságú az autópályákon. Az Sosmentés sofőrök jól ismerik az autópálya hálózatot, és a legrövidebb úton érkeznek a helyszínre.
 • Szakértői segítség: Az autópálya mentés során szakképzett sofőreink dolgoznak, akik nem csak az autómentésben, hanem az alapvető műszaki problémák megoldásában is jártasak. Ez lehetőséget ad arra, hogy kisebb problémák esetén a helyszínen megoldják a gondot, és az autó folytathassa útját.
 • Biztonságos szállítás: Amennyiben az autó nem javítható a helyszínen, ügyeletben lévő sofőrünk biztonságosan elszállítja a járművet a legközelebbi szervizbe vagy a tulajdonos által megjelölt helyre.

Hogyan kérhet segítséget?

Az autópálya mentés igénybevétele egyszerű és gyors folyamat. Az alábbi lépéseket kell követnünk:

 • Hívás: Hívja a 0-24 órás ügyfélszolgálati számot amelyet fent lát. Non-Stop ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, telefonon keresztül könnyedén kérhetünk segítséget.
 • Információk megadása: Adjuk meg pontos helyzetünket (kilométerkő, irány, stb.), és röviden ismertessük a problémát (pl. defekt, motorhiba, baleset).
 • Várakozás: Maradjunk a járműben, vagy ha az nem biztonságos, akkor az úttesttől távolabb. Használjuk a vészvillogót és tegyük ki az elakadásjelző háromszöget.
 • Mentés: Az SOS mentőszolgálat gyorsan megérkezik és a helyzetnek megfelelően intézkedik.

Az autópálya mentés 0-24 órás szolgáltatása elengedhetetlen része a modern közlekedési hálózatnak. Gyors reakcióidővel és szakértelemmel biztosítjuk, hogy a bajba jutott autósok a lehető legrövidebb időn belül szakszerű és biztonságos segítséget kapjanak.

Autópálya Mentés Azonnal 0-24

Mindig legyen kéznél az autópálya mentés telefonszáma, mert sosem tudhatjuk, mikor lesz rá szükség.

Ha bajba került bárhol, autópályán, autóúton, hívjon bennünket és segítünk!

Autómentés sos

 

Autómentés SOS a gyors és megbízható autószállítás a szenvedélyünk! Szolgáltatásunk célja, hogy bárhol és bármikor segíthessünk Önnek, ha autójával problémája adódik.

Kik vagyunk?

Az Autószállítás SOS egy professzionális autószállító vállalkozás, amely az év minden napján, 24 órában rendelkezésre áll. Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik elkötelezettek aziránt, hogy ügyfeleink mindig gyors és szakszerű segítséget kapjanak.

Szolgáltatásaink

 • Non-stop elérhetőség: Az autója bármikor meghibásodhat, ezért szolgáltatásunk éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is elérhető.
 • Gyors helyszínre érkezés: Tudjuk, hogy egy autós meghibásodás mindig kellemetlen és stresszes helyzetet teremt. Ezért garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk.
 • Sokoldalú autószállítás: Legyen szó balesetről, műszaki hibáról vagy egyszerűen csak arról, hogy autóját egyik helyről a másikra kell szállítani, mi minden helyzetben rendelkezésére állunk.
 • Modern eszközpark: Járműveink a legkorszerűbb technológiával vannak felszerelve, hogy minden autótípus szállítását biztonságosan és hatékonyan tudjuk elvégezni.
 • Versenyképes árak: Minőségi szolgáltatást nyújtunk megfizethető áron, így biztos lehet benne, hogy nálunk a legjobb ár-érték arányt kapja.

Miért válasszon minket?

 • Megbízhatóság: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért minden egyes megbízást maximális odafigyeléssel és precizitással végzünk.
 • Gyorsaság: Tudjuk, hogy időnként minden perc számít, ezért igyekszünk a legrövidebb idő alatt a helyszínre érni és megoldani a problémát.
 • Professzionalizmus: Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik mindig udvariasan és professzionálisan kezelik ügyfeleinket.
 • Ügyfélközpontúság: Számunkra minden ügyfél egyedi, ezért igyekszünk minden igényt és kérést személyre szabottan kielégíteni.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha autószállításra van szüksége, hívjon minket bizalommal! Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában készen áll, hogy segítsen Önnek bármilyen autóval kapcsolatos probléma esetén.

Az Autószállítás SOS csapata várja hívását, hogy minél előbb megoldhassuk a helyzetet, és Ön újra biztonságban folytathassa útját.

Hívjon minket most, és tapasztalja meg a professzionális autószállítás nyújtotta nyugalmat!