Sos mentés Budapest

Sos jármű mentés Budapest kerületeiben és országosan éjjel nappal non-stop. Hívjon telefonon ha autószállításra van szüksége azonnal. 0-24-óráig várjuk hívását minden nap. Azonnali segítség jól felszerelt platós és tréleres mentő járművekkel.

Folyamatosan dolgozunk, és non-stop segélykérő szolgáltatásunk bárki rendelkezésére áll akinek szüksége van rá. A járványhelyzettől függően mi is megtesszük az óvintézkedéseket hogy magunkat és ügyfeleinket megvédjük a járvány káros hatásaitól tehát ha elrendelik a járvány veszélyt akkor maszkban és védőkesztyűben dolgozunk.

Bármilyen estben hívhat sos bennünket amikor csak szüksége van rá. Ha műszaki mentésre van szükség mert leállt az autó, vagy balesetet szenvedett vele, telefonáljon a feltüntetett telefonszámon és indulunk segíteni. Olcsó autómentő áraink miatt szolgáltatásainkat bárki igénybe veheti. Autószállítást is vállalunk, eseti és rendszeres jelleggel, autómentővel vagy autószállító tréler segítségével. Ha autókereskedésből szállíttatna járművet a szerelőhöz, vagy fényezőhöz akkor cégünk a jó megoldás.

 Profi sofőrök, profi autószállítás

Mivel autómentő gyorsszolgálatot üzemeltetünk, ezért bármilyen napszakban elérhetőek vagyunk, sos rendelkezésre állással az év minden napján.Akkor is ügyfeleink rendelkezésére állunk, ha balesetet szenvednek járművükkel. Bármilyen karambolos, balesetet szenvedett autót elszállítunk gyorsan, és szakszerűen. 

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Vontatási szolgáltatások

Vontatási szolgáltatásainkat Budapesti és Országos kiszállással nyújtjuk, Magyarország egész területén éjjel, nappal. Ügyfeleink a fenti telefonszám hívásával kereshetik munkatársainkat, az éppen ügyeletes munkatársunkat tudják elérni telefonon. Ha lemondják a problémát akkor munkatársunk árajánlatot ad a mentésre és késlekedés nélkül azonnal indul segíteni.

Miért épp minket válasszanak?

Évek óta végzünk autómentést, autószállítást felépítmény szállítást ügyfeleink megelégedésére. Munkánkat a precizitás és a kreativitás jellemzi, megpróbálunk a bajbajutott autósoknak gyors és hatékony segítséget nyújtani éjjel és nappal. Udvarias autómentős kollégák mindent megtesznek, hogy a meghibásodott, vagy karambolos járművek mielőbb a kijelölt célba érkezzenek, akár autószerelőhöz kell szállítani a járműveket, akár a tulajdonos háza elé.

automentobudapest

A szakma felhígulása miatt jelentősen nőtt az autómentők száma, mégis úgy gondoljuk, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét és ügyfeleink elégedetten veszik igénybe napról napra szolgáltatásainkat. Felejtse el a rozsdás utánfutó után kötött madzaggal vontató „mestereket”!

Járműszállítási tapasztalatunk mellett korszerű autószállító járművekkel, járműszállító teherautóval és alumínium trélerrel is rendelkezünk, hogy a hosszú utakra is legyen megfelelő szállító eszköz.

Ünnepnapokon, hétvégén és szünnapokon is dolgozunk, és indulunk menteni esőben hóban bármilyen időjárási helyzetben számíthatnak ránk. Vontatás, kimentés, elszállítás, helyreállítás baleset utáni mentés elszállítás azonnal.

SOS autómentés autópályán 0-24

M0 Budapest elkerülő M1, M2, M3, M5, M6, M7,
M1 Budapest - Tatabánya - Győr - Mosonmagyaróvár - Levél - Hegyeshalom,
M2 Budapest - Vác,
M3 Budapest - Győngyős - Füzesabony - Emőd - Görbeháza - Nyí­regyháza - Vásárosnamény,
M4 Budapest - Cegléd - Törökszentmiklós - Berettyóújfalu,
M5 Budapest - Kecskemét - Szeged - Röszke,
M6 Budapest - Dunaújváros - Szekszárd - Bóly,
M7 Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Balatonkeresztúr - Nagykanizsa - Letenye,
M8 Dunaújváros - Duna Híd,
M9 Szekszárd - Duna Híd,
M15 Levél - Rajka,
M19 Győr-Győrszentiván - Győr-kelet,
M25 M3 - Eger,
M30 Emőd - Miskolc,
M31 - M0 - M3,
M35 Gőrbeháza - Debrecen - Berettyóújfalu,
M43 Szeged - Makó,
M44 Kecskemét - Lakitelek - Kondoros - Békéscsaba,
M51 M0 - M5
M60 Bóly - Pécs,
M70 Letenye - Tornyiszentmiklós,
M76 M7 - Balatonszentgyörgy - Zalaegerszeg,
M80 Körmend,
M85 Győr - Enese - Csorna - Sopron,
M86 Szombathely - Csorna,

Budapest átlagosan forgalomban is ha teljesen keresztül kell menni rajta egy óra alatt átjárható, nekünk tíz perc kell a felkészülésre tehát SOS segélykérés esetén is nagyon gyorsan oda tudunk érni. Minden ügyfelünk számíthat segítségünkre, hívjon bátran éjjel nappal.

budapestautomentes

Ha külföldről szeretne autót szállíttatni Budapestre vagy Pest megye területén bárhova, akkor is hívjon fel hiszen azonnal tudunk árajánlatot adni az elvégzendő munkákra. A környező országokból kedvező áron lehet jó minőségű használt autót vásárolni, tehát megéri még mindig az autót importálni magáncélra is. Ha használtautó vásárlását tervezik, és trélerrel vagy autószállító járművel szeretné hazaszállíttatni akkor hívjon.

Miért lehet szükség az autó szállítására?

Külföldi ismeretlen eredetű autóknál (de akár az itthon vásároltaknál is) előfordulhat hogy sokáig áll a jármű a kereskedésben. Nincs feltöltve üzemanyaggal, esetleg más folyadékok sincsenek lecserélve és hónapokig esetleg évekig áll a jármű mire új gazdája lesz. A kereskedő annyira javítja fel a járművet, hogy a beindításhoz elegendő üzemanyag és hűtővíz legyen benne, de egyébként az autó rászorulna egy karbantartásra. Lássuk be egy ilyen állapotú autó nem alkalmas arra, hogy két háromezer kilométert megtegyünk vele. A gumiabroncsokról még nem is beszéltünk, a kereskedők szeretik öreg abroncsokkal kiengedni a járműveket, sokszor tizenakárhány éves gumikat tesznek fel a járművekre a dot számot pedig kicsiszolják belőle.

Ezért ha valaki használt autót vásárol érdemesebb hazahozatni tréleren, vagy autószállítóval és itthon a szervizben átnézetni, megjavíttatni, és kicseréltetni az olajakat, szűrőket illetve a gumiabroncsokat is, hogy ne legyen meglepetés hazafelé.

Használtautó szállítás éjjel nappal 0-24-óráig Budapesten és országosan garanciákkal, referenciával, többféle autómentővel, autószállító járművel. Nálunk megtalálja az optimális ár/érték arányt. 

Ha bármiben segíthetünk autószállítás autómentés, tréleres szállításban hívjon az oldalon látható, kattintható telefonszámon!