Sos autómentő Budapest

Sos autómentés Budapest kerületeiben és vonzáskörzetében éjjel nappal non-stop. Hívjon telefonon ha autómentésre, autószállításra van szüksége azonnal. 0-24-óráig várjuk hívását minden nap.

A covid időszaka alatt is dolgozunk, és non-stop segélykérő szolgáltatásunk bárki rendelkezésére áll akinek szüksége van rá. A járványhelyzettől függően mi is megtesszük az óvintézkedéseket hogy magunkat és ügyfeleinket megvédjük a járvány káros hatásaitól tehát ha elrendelik a járvány veszélyt akkor maszkban és védőkesztyűben dolgozunk.

automentobudapest

Bármilyen estben hívhat sos bennünket amikor csak szüksége van rá. Ha műszaki mentésre van szükség mert leállt az autó, vagy balesetet szenvedett vele, telefonáljon a feltüntetett telefonszámon és indulunk segíteni. Olcsó autómentő áraink miatt szolgáltatásainkat bárki igénybe veheti. Autószállítást is vállalunk, eseti és rendszeres jelleggel, autómentővel vagy autószállító tréler segítségével. Ha autókereskedésből szállíttatna járművet a szerelőhöz, vagy fényezőhöz akkor cégünk a jó megoldás.

Járműszállítási tapasztalatunk mellett korszerű autószállító járművekkel, járműszállító teherautóval és alumínium trélerrel is rendelkezünk, hogy a hosszú utakra is legyen megfelelő szállító eszköz.

Budapest átlagosan forgalomban is ha teljesen keresztül kell menni rajta egy óra alatt átjárható, nekünk tíz perc kell a felkészülésre tehát SOS segélykérés esetén is nagyon gyorsan oda tudunk érni. Minden ügyfelünk számíthat segítségünkre, hívjon bátran éjjel nappal.

budapestautomentes

Ha külföldről szeretne autót szállíttatni Budapestre vagy Pest megye területén bárhova, akkor is hívjon fel hiszen azonnal tudunk árajánlatot adni az elvégzendő munkákra. A környező országokból kedvező áron lehet jó minőségű használt autót vásárolni, tehát megéri még mindig az autót importálni magáncélra is. Ha használtautó vásárlását tervezik, és trélerrel vagy autószállító járművel szeretné hazaszállíttatni akkor hívjon.

Miért lehet szükség az autó szállítására?

Külföldi ismeretlen eredetű autóknál (de akár az itthon vásároltaknál is) előfordulhat hogy sokáig áll a jármű a kereskedésben. Nincs feltöltve üzemanyaggal, esetleg más folyadékok sincsenek lecserélve és hónapokig esetleg évekig áll a jármű mire új gazdája lesz. A kereskedő annyira javítja fel a járművet, hogy a beindításhoz elegendő üzemanyag és hűtővíz legyen benne, de egyébként az autó rászorulna egy karbantartásra. Lássuk be egy ilyen állapotú autó nem alkalmas arra, hogy két háromezer kilométert megtegyünk vele. A gumiabroncsokról még nem is beszéltünk, a kereskedők szeretik öreg abroncsokkal kiengedni a járműveket, sokszor tizenakárhány éves gumikat tesznek fel a járművekre a dot számot pedig kicsiszolják belőle.

Ezért ha valaki használt autót vásárol érdemesebb hazahozatni tréleren, vagy autószállítóval és itthon a szervizben átnézetni, megjavíttatni, és kicseréltetni az olajakat, szűrőket illetve a gumiabroncsokat is, hogy ne legyen meglepetés hazafelé.

Ha bármiben segíthetünk autószállítás autómentés, tréleres szállításban hívjon az oldalon látható, kattintható telefonszámon!