Autómentés

automentes
Autómentés olcsón, azonnal, platós és tréleres autómentő járművekkel. Autómentő a nap 24-órájában Budapest, Pest megye településeken, illetve Magyarország egész területén. Korszerű teherautómentő, furgonmentés, lakóautó mentés minden szükséges felszereléssel, amelyekre a gyors segítséghez szükség lehet. Hívjon bennünket ha műszaki hibás lett a járműve, ha balesetet szenvedett, vagy megsérült a futómű. Hívása után SOS, azonnal indulunk. Autómentő cégünket azért hoztuk létre, hogy a bajba került autósok nagyon gyorsan, olcsón, profi segítséget kaphassanak. Platós autómentővel indulunk a mozgásképtelen illetve futómű hibás járművekért, mivel ezeket  járműveket csörlővel a platóra fel tudjuk húzni. Rendelkezünk speciális autómentő felszereléssel is amely segítségével az árokba csúszott vagy karambolos, balesetet szenvedett járműveket is ki tudjuk menteni bármilyen körülmények is vannak.

Vállaljuk:

autómentés, autószállítás, kisteherautó mentés, teherautó mentés, lakóautó mentés, motormentés, lakókocsi mentés, lakókocsi szállítás. Balesetes autó mentés gyorsan, olcsón szakszerűen. Bikázás, lerobbant, műszaki hibás autó beindítása, bebikázás, segítség félretankolás esetén.

Mindenfajta problémára és nehézségre fel vagyunk készülve, úgy mint vizesárokból kihúzás, kátyúban sérült futóművű jármű mentése, kitört kerekű autó mentés, karambolos roncs járművek mentés szállítása, platóra felhúzása. Elszállítjuk autóját a karosszéria lakatoshoz, ha vadkárt szenvedett.

Amíg az autószállításnál nem szükséges az azonnali segítség nyújtás, az autómentéshez azonnal kell indulni, ezért is hoztuk létre nonstop telefonos autómentő ügyfélszolgálatunkat ahol egy ügyeletben lévő képzett autómentős fogadja hívását, és megszervezi az azonnali mentést.

A járműben lévő személyeket is el tudjuk szállítani, kérjük az autómentő megrendelésekor jelezze ügyfélszolgálatunknak, hogy a mentendő járműben voltak a sofőrön kívül más utasok is, és mi biztosítunk járművet a hazaszállításukhoz.

Nem csak autóúton és városban végzünk autómentést, hanem autópályán is mentünk, autópálya mentés szolgáltatásunkat teherautó mentés esetén is tudjuk biztosítani. Ha tehát elakad az autópályán, műszaki hibás lesz a kocsija, vagy balesetet szenved, hívhat bennünket, hogy segítsünk. Autómentés áraink úgy lettek kidolgozva, hogy azokat bárki igénybe tudja venni. Mivel az árak tól-ig vannak megadva, ha telefonban elmondja, hogy mit mikor honnan és hova kell szállítani, akkor az ügyeletes pontos árat ad a munkára. Fontos, hogy minden  adatot és a mentéshez kapcsolódó körülményt mondjon el a sofőrnek,  (például: árokba csúszott autó, szántóföldön áll, vagy nem lehet kinyitni az ajtót, kitört a kerék, stb...) hiszen minden lényeges információ birtokában tudunk korrekt árat adni.