Autómentés

Autómentés olcsón, Budapest, Pest megye azonnal, platós és tréleres autómentő járművekkel. Járműszállítás a nap 24-órájában Budapest, és Magyarország egész területén. Korszerű teherautómentő, furgonmentés, lakóautó mentés minden szükséges felszereléssel, amelyekre a gyors segítséghez szükség lehet. Hívjon bennünket ha műszaki hibás lett a járműve, ha balesetet szenvedett, vagy megsérült a futómű. Hívása után SOS, azonnal indulunk. Sos járműszállító cégünket azért hoztuk létre, hogy a bajba került autósok nagyon gyorsan, olcsón, profi segítséget kaphassanak. Platós autómentővel indulunk a mozgásképtelen illetve futómű hibás járművekért, mivel ezeket  járműveket csörlővel a platóra fel tudjuk húzni. Rendelkezünk speciális felszereléssel is amely segítségével az árokba csúszott vagy karambolos, balesetet szenvedett járműveket is ki tudjuk menteni bármilyen körülmények is vannak.

 Autómentés

Miért épp minket válasszanak?

Évek óta végzünk autómentést, autószállítást felépítmény szállítást ügyfeleink megelégedésére. Munkánkat a precizitás és a kreativitás jellemzi, megpróbálunk a bajbajutott autósoknak gyors és hatékony segítséget nyújtani éjjel és nappal. Udvarias autómentős kollégák mindent megtesznek, hogy a meghibásodott, vagy karambolos járművek mielőbb a kijelölt célba érkezzenek, akár autószerelőhöz kell szállítani a járműveket, akár a tulajdonos háza elé.

A szakma felhígulása miatt jelentősen nőtt az autómentők száma, mégis úgy gondoljuk, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét és ügyfeleink elégedetten veszik igénybe napról napra szolgáltatásainkat. Felejtse el a rozsdás utánfutó után kötött madzaggal vontató „mestereket”!

Vállaljuk:

autómentés, autószállítás, kisteherautó mentés, teherautó mentés, lakóautó mentés, motormentés, lakókocsi mentés, lakókocsi szállítás. Balesetes autó mentés gyorsan, olcsón szakszerűen. Bikázás, lerobbant, műszaki hibás autó beindítása, bebikázás, segítség félretankolás esetén.

Mindenfajta problémára és nehézségre fel vagyunk készülve, úgy mint vizesárokból kihúzás, kátyúban sérült futóművű jármű mentése, kitört kerekű autó mentés, karambolos roncs járművek mentés szállítása, platóra felhúzása. Elszállítjuk autóját a karosszéria lakatoshoz, ha vadkárt szenvedett.

Korszerű felszerelés, korszerű járművek

Korszerű teherautómentő, furgonmentés, lakóautó mentés minden szükséges felszereléssel, amelyekre a gyors segítséghez szükség lehet. Autómentő felszerelésünket a csörlőtől kezdve a hevederekig és a vontatási eszközökig úgy válogattuk össze, hogy minden feladatra meglegyen a megfelelő felszerelés. Akár árokból kell kihúzni egy teherautót, akár árokba borult járművön kell segíteni, megvan a megfelelő módszer és eszköz, amivel a munkákat el tudjuk végezni.

A mentésre váró járműben lévő személyeket is el tudjuk szállítani, kérjük az autómentő megrendelésekor jelezze ügyfélszolgálatunknak, hogy a mentendő járműben voltak a sofőrön kívül más utasok is, és mi biztosítunk járművet a hazaszállításukhoz.

Az autószállításnál nem mindig szükséges az azonnali segítség nyújtás, az autómentéshez azonnal el kell indulni, ezért is hoztuk létre nonstop telefonos autómentő ügyfélszolgálatunkat, ahol egy ügyeletben lévő képzett autómentős fogadja hívását, és megszervezi az azonnali mentést.

Amíg az autószállításnál nem szükséges az azonnali segítség nyújtás, az autómentéshez azonnal kell indulni, ezért is hoztuk létre nonstop telefonos autómentő ügyfélszolgálatunkat ahol egy ügyeletben lévő képzett autómentős fogadja hívását, és megszervezi az azonnali mentést.

A járműben lévő személyeket is el tudjuk szállítani, kérjük az autómentő megrendelésekor jelezze ügyfélszolgálatunknak, hogy a mentendő járműben voltak a sofőrön kívül más utasok is, és mi biztosítunk járművet a hazaszállításukhoz.

Nem csak autóúton és városban végzünk autómentést, hanem autópályán is mentünk, autópálya mentés szolgáltatásunkat teherautó mentés esetén is tudjuk biztosítani. Ha tehát elakad az autópályán, műszaki hibás lesz a kocsija, vagy balesetet szenved, hívhat bennünket, hogy segítsünk. Autómentés áraink úgy lettek kidolgozva, hogy azokat bárki igénybe tudja venni. Mivel az árak tól-ig vannak megadva, ha telefonban elmondja, hogy mit mikor honnan és hova kell szállítani, akkor az ügyeletes pontos árat ad a munkára. Fontos, hogy minden  adatot és a mentéshez kapcsolódó körülményt mondjon el a sofőrnek,  (például: árokba csúszott autó, szántóföldön áll, vagy nem lehet kinyitni az ajtót, kitört a kerék, stb...) hiszen minden lényeges információ birtokában tudunk korrekt árat adni.

Professzionális autópálya mentés

Professzionális autópálya mentés magyarországi autópályákon:

M0 Budapest elkerülő M1, M2, M3, M5, M6, M7,
M1 Budapest - Tatabánya - Győr - Mosonmagyaróvár - Levél - Hegyeshalom,
M2 Budapest - Vác,
M3 Budapest - Győngyős - Füzesabony - Emőd - Görbeháza - Nyí­regyháza - Vásárosnamény,
M4 Budapest - Cegléd - Törökszentmiklós - Berettyóújfalu,
M5 Budapest - Kecskemét - Szeged - Röszke,
M6 Budapest - Dunaújváros - Szekszárd - Bóly,
M7 Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Balatonkeresztúr - Nagykanizsa - Letenye,
M8 Dunaújváros - Duna Híd,
M9 Szekszárd - Duna Híd,
M15 Levél - Rajka,
M19 Győr-Győrszentiván - Győr-kelet,
M25 M3 - Eger,
M30 Emőd - Miskolc,
M31 - M0 - M3,
M35 Gőrbeháza - Debrecen - Berettyóújfalu,
M43 Szeged - Makó,
M44 Kecskemét - Lakitelek - Kondoros - Békéscsaba,
M51 M0 - M5
M60 Bóly - Pécs,
M70 Letenye - Tornyiszentmiklós,
M76 M7 - Balatonszentgyörgy - Zalaegerszeg,
M80 Körmend,
M85 Győr - Enese - Csorna - Sopron,
M86 Szombathely - Csorna,

Profi autószállítás profi sofőrökkel

Akkor is ügyfeleink rendelkezésére állunk, ha balesetet szenvednek járművükkel. Bármilyen karambolos, balesetet szenvedett autót elszállítunk gyorsan, és szakszerűen. Mivel autómentő gyorsszolgálatot üzemeltetünk, ezért bármilyen napszakban elérhetőek vagyunk, sos rendelkezésre állással az év minden napján.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

 • autómentés,
 • autószállítás,
 • Motor mentés, motorszállítás,
 • kisteherautó mentés,
 • teherautó mentés,
 • lakóautó mentés,
 • Nagymotor mentés, Chopper szállítás,
 • Gépszállítás, kotrógép, bobcat szállítás,
 • lakókocsi mentés,
 • lakókocsi szállítás, lakóautó vontatás.
 • Balesetes autó mentés gyorsan, olcsón szakszerűen.
 • Bikázás, lerobbant, műszaki hibás autó beindítása,
 • bebikázás,
 • segítség félretankolás esetén.

Autómentés Budapest, I. ker, II. ker, III. ker, IV. ker, autómentő V. ker, VI. ker, VII. kerület, VIII. ker, IX. ker, X.ker, XI. ker, XII. ker, XIII. ker, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. ker, XVII. ker, XVIII. ker, XIX. ker, XX. ker, XXI. ker, XXII. ker, XXIII. ker,

Vontatási szolgáltatások

Vontatási szolgáltatásainkat Budapesti és Országos kiszállással nyújtjuk, Magyarország egész területén éjjel, nappal. Ügyfeleink a fenti telefonszám hívásával kereshetik munkatársainkat, az éppen ügyeletes munkatársunkat tudják elérni telefonon. Ha elmondják a problémát akkor munkatársunk árajánlatot ad a mentésre és késlekedés nélkül azonnal indul segíteni.