Autómentő tréler

Tréleres járműszállítás 0-24-ig Non Stop 20 percen belül Budapesten és Országosan várakozási idő nélkül éjjel nappal Non-stop! Mivel ügyeleti rendszerünk van, ezért minden esetben tudjuk fogadni hívását, munkaszüneti napokon vagy akár hétvégén is. Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk akik szeretnének gyors első osztályú segítséget olcsón Budapest és vonzáskörzetében. Nekünk mindegy, hogy vasárnap hajnalban vagy hajnali kettőkor telefonál, fogadjuk hívását és indulunk segíteni azonnal. SOS telefonálhat, indulunk és azonnal segítünk. Hívjon ha mentésre van szüksége.

 treleres-mentes

Tréleres autómentés, autómentő trélerrel szolgáltatásaink:

 • Tréleres Autómentés,
 • Tréleres Autó mentés,
 • Jármű beindítás.
 • Tréleres Autópálya mentés,
 • Tréleres autómentés autópályán,
 • Autómentő tréler M3, M1, M0, M5, M7
 • Bikázás,
 • Tréleres Autómentő 0-24,
 • Tréleres Autómentés autószállító tréler,
 • Tréleres Autó vontatása,
 • Tréleres Autómentés külföldről is,
 • Tréleres Lakókocsi mentés, lakókocsi szállítás,
 • Meghibásodott autó mentés Trélerrel,
 • Autó szállítása szervizbe, vagy szervizből Trélerrel,
 • Trélerezés, tréleres szállítás,
 • Tréleres Gépszállítás,
 • Munkagépek szállítása Trélerrel
 • Tréleres Targonca szállítás, alkalmi és rendszeres jelleggel
 • Műszaki mentés azonnal,
 • Autószállítás külföldről Trélerrel,
 • Motormentés, motorszállítás Trélerrel,
 • Tréleres Balesetes autó mentése, sérült karambolos autó mentés.
 • Tréler Budapest
 • Tréleres Teherautó mentés, teherautó mentő.
 • Tréleres Roncs szállítás,
 • Tréleres Sportkocsi szállítás
 • Tréleres Sportautó, nagy értékű autó szállítás
 • Tréleres Versenyautó szállítás,
 • Tréleres Oldtimer, veteránautó szállítás,
 • Tréleres Hajó szállítása,

Autómentés Budapest egész területén vagy Országosan bármikor Sos. 

Autómentő pest megye Makád, Márianosztra, Mende, Vácszentlászló, Valkó, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Furgonmentés Nyársapát, furgonszállítás Őrbottyán, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Kóka, Pilisszántó, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Maglód, Majosháza, Püspökszilágy, Pusztavacs, gépszállítás Pusztazámor, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Dunakeszi, Fót, Megyer, Lórév, Csömör, autószállítás Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Ecser, Maglód, Gyömrő. Tréleres autómentés Vecsés, Üllő, Gyál, Soroksár, Halásztelek,Pilisszentlászló. Kisoroszi, Örkény, Kőröstetétlen, Kocsér,  Vácduka, Vácegres, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Vasad, Vecsés, Verseg, autómentő Visegrád, Zsámbok Acsa, Alsónémedi, Apaj, Vácrátót, Vámosmikola Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Váchartyán, Váckisújfalu, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, 

A legolcsóbb autószállítás non-stop éjjel nappal! Ha lerobbant a járműve és tréleres szállítót keres jó helyen jár. Az autószállító tréler olcsó, gyors könnyű rá le és felállni, és a jármű is egyszerűen rögzíthető a tréleren ezáltal biztonságosan szállítható, nem fog a jármű mozogni. Többfajta és több méretű alumínium trélerrel illetve autómentővel rendelkezünk, ezekből választjuk ki a mentendő járműnek leginkább megfelelőt. Természetesen mivel bennünket is sokan hívnak ezért kérjük legyen türelmes, hívjon bennünket ha nem vesszük fel akkor visszahívjuk. Több autóval rendelkezünk, de kapacitásunk nekünk is véges, de amennyiben tudunk azonnal elindulunk segíteni, senkit nem hagyunk az árokban! Nem kell kétségbe esnie ha éjszaka robban le a járműve vagy éjszaka lesz műszaki hibás, hiszen bennünket bármikor hívhatnak kapacitásunk függvényében indulunk menteni trélerrel.

Gépjármű és munkagép szállítás trélerrel külföldre, belföldre.

Gépek, markoló, emelőgép munkagépek szállítása, speciális építőipari gépeket is el tudunk szállítani. Ha építkezésekre kell gépeket szállítani, tudunk segíteni megfelelő szakmai tapasztalattal és kiváló autómentő autószállító járműparkkal akár Budapesten trélerezne akár vidékre gépeket. Fuvarozás cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Autók, járművek szállítása trélerrel autószerelő műhelybe, autó szalonba. Ügyeleti szolgálatunk csak előre felkészített járműveket küld ki akár autómentésről van szó akár teherautó vagy furgon mentésről. Fel vagyunk szerelve a trélerezéshez szükséges eszközökkel.

Nem csak személyszállító gépjárműveket mentünk trélerrel, hanem lakókocsi, lakóbusz, felépítmények trélerezését is vállaljuk folyamatosan non-stop 0-24-óráig.

Minden ügyfél egyformán fontos, minden munka számít.

Ha mentésre van szüksége kattintson a fenti telefonszámra!

Úgy dolgozunk mindenki számára, hogy aki igénybe vette tréleres vagy autómentő ügyeleti szolgáltatásainkat az legközelebb is bennünket hívjon.

Milyen adatokra van szükségünk az autó szállításhoz mentéshez?

Ha hív bennünket telefonon nem árt ha ismeri ezeket az információkat. Fontos információ, hogy hol történt az esemény.

Elsőként tudnunk kell, hogy Mi történt a járművel, műszaki hibás lett, vagy balesetet szenvedett, stb. Pontos címre van szükségünk, hogy biztosan megtaláljuk a helyszínt. Általában azért manapság már elég könnyen ki lehet deríteni a helyszínt, hiszen a telefonokban is van már gps helymeghatározás.

Jó ha tudjuk, hogy a segítséghez szükség van-e valamilyen speciális eszközre, darura, csörlőre, stb.

Ha ezeket tudja, akkor kérjük említse meg diszpécserünknek az információt.

Fontos, hogy tudjuk hova kell szállítani a járművet?

Autószervizbe, telephelyre, a sofőr otthonához, ilyenkor a pontos cím is elég. Ha tudjuk hogy hova kell menni akkor késedelem nélkül útnak indulunk az autómentővel.

Ha műszaki okból áll le az autó, kiszállás után kapcsolja be a vészvilágítást. Ha nincs áram a járműben és a vészvillogót nem sikerült kitenni, akkor jó szolgálatot tehet egy kézi villogó hibajelző lámpa amelyet az autó mögött elhelyezhetünk. Ilyen lámpát lehet kapni a nagyobb autósboltokban, érdemes lehet beszerezni egyet ha nincs. Az autó mögött 50 méterrel tegye ki a vészháromszöget, hogy az érkező autósoknak elég ideje legyen a műszaki hibás járművet kikerülni. Mindenképpen olyan állapotban kell az autó hagyni, hogy ne okozzon újabb balesetet, és az érkezők időben észleljék az álló járművet.

Autópálya mentés:

M0 Budapest elkerülő M1, M2, M3, M5, M6, M7,
M1 Budapest - Tatabánya - Győr - Mosonmagyaróvár - Levél - Hegyeshalom,
M2 Budapest - Vác,
M3 Budapest - Győngyős - Füzesabony - Emőd - Görbeháza - Nyí­regyháza - Vásárosnamény,
M4 Budapest - Cegléd - Törökszentmiklós - Berettyóújfalu,
M5 Budapest - Kecskemét - Szeged - Röszke,
M6 Budapest - Dunaújváros - Szekszárd - Bóly,
M7 Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Balatonkeresztúr - Nagykanizsa - Letenye,
M8 Dunaújváros - Duna Híd,
M9 Szekszárd - Duna Híd,
M15 Levél - Rajka,
M19 Győr-Győrszentiván - Győr-kelet,
M25 M3 - Eger,
M30 Emőd - Miskolc,
M31 - M0 - M3,
M35 Gőrbeháza - Debrecen - Berettyóújfalu,
M43 Szeged - Makó,
M44 Kecskemét - Lakitelek - Kondoros - Békéscsaba,
M51 M0 - M5
M60 Bóly - Pécs,
M70 Letenye - Tornyiszentmiklós,
M76 M7 - Balatonszentgyörgy - Zalaegerszeg,
M80 Körmend,
M85 Győr - Enese - Csorna - Sopron,
M86 Szombathely - Csorna,

Bármilyen okból állt le az autója hívjon bennünket és kérjen segítséget éjjel nappal. Gyorsan segítséget nyújtunk tréleres és autómentő szolgáltatásainkkal. Bármikor hívhat bennünket nem zavar, akár éjjel akár nappal van, karácsonykor, újévkor, havazásban is. Mi Önökért vagyunk hogy senki ne rekedjen az utakon ha bajba kerül. A fenti telefonszámot ha hívni szeretné elég ha rákattint.