Non stop autómentés

Autómentés, autószállítás Budapesten és országosan olcsón, azonnal! Sos késlekedés nélküli indulás 0- 24. Gyorsan, olcsón, jól! Ünnepnapokon is hívhat. Olcsó árak, udvarias munkatársak. 24-órás ügyeleti szolgálat bármikor telefonálhat, azonnali indulás. Akciós áraink bárki számára elérhetőek. Járműveink biztosított járművek, kiváló műszaki állapotban vannak, minden szükséges felszereléssel rendelkezünk. Kérdés esetén hívjon, vagy töltse ki a Kapcsolat űrlapot. 24-órán belül választ adunk az elküldött kérdésekre és árajánlatot is kérhet jármű mentésre, szállításra. Cégünket azért hoztuk létre, hogy a bajba került autósok nagyon gyorsan, olcsón, professzionális segítséget kaphassanak. Létrehívtunk egy non stop telefonos ügyfélszolgálatot, ahol az ügyeletben lévő sofőr fogadja hívását, indítja az azonnali mentést.

Balesetet szenvedett? Nem megy tovább, leállt az autója és nem tud tovább haladni? Zárlatos lett a jármű és nem lehet beindítani? Hívja telefonon ügyeletünket a fenti telefonszámon! Árokba csúszott a jármű? Megsérült a futómű? Hívjon! Bármilyen probléma esetén tudunk segíteni Önnek!

Udvarias ügyfélbarát munkatársaink segítségére bármikor számíthat. Autómentő járműveink felkészítve várják a segítség kérést, ezért tudunk nagyon gyorsan elindulni autómentésre.

Autópálya mentés szolgáltatásunkat teherautó mentés esetén is tudjuk biztosítani. Ha elakad az autópályán, műszaki hibás lesz a kocsija, vagy balesetet szenved, hívhat bennünket, hogy segítsünk. Nem csak autóúton és városban végzünk autómentést, hanem autópályán is mentünk.

Mivel az autómentés árak alapösszegtől vannak megadva, telefonon tudunk tájékoztatást adni, hogy mennyibe is fog kerülni az autómentés, teherautómentés. Nálunk csak azért a szolgáltatásért kell fizetni, amit igénybe vesz!  Ezért, ha felhív és elmondja, hogy mikor, mit, honnan, hova kell szállítani akkor pontos árat adunk a munkára. Minden adat és mentéshez kapcsolódó körülmény lényeges. A sofőrnek jelezze ha kitört a kerék, árokba csúszott autó, vagy nem lehet kinyitni az ajtót, más nehezítő körülmény van stb...) hiszen csak ilyen esetben tudunk pontos árat mondani.

non-stop-automentes

Tevékenységeink:

Autómentő autószállító tevékenységünket Budapest kerületeiben és Pest megyében végezzük. Magyarországon bárhová Önért megyünk. Korszerű teherautómentő. Furgon mentés, lakóautó mentés lakókocsi mentés vakációs időszakban is minden szükséges felszereléssel, amelyekre a gyors segítséghez szükség lehet.

Autómentés olcsón, azonnal. Tréleres és platós autómentő járművek. Autómentő a nap 24-órájában Budapest, Pest megye és országosan is. Hívjon, ha műszaki hibás lett a járműve, ha balesetet szenvedett, vagy megsérült a futómű. Hívása után SOS, azonnal indulunk. Felszerelt autómentővel indulunk a mozgásképtelen és futómű hibás járművekért, ezeket a járműveket csörlővel a mentő fedélzetére fel tudjuk tenni. Rendelkezünk speciális autómentő felszereléssel is, amely segítségével az árokba csúszott vagy balesetet szenvedett, karambolos járműveket is ki tudjuk menteni bármilyen körülmények közül.

Minden problémára, nehézségre felkészültünk például karambolos roncs járművek mentés szállítása, vizesárokból kihúzás, kátyúban sérült jármű mentése, kitört kerekű autó mentés, platóra felhúzás. Elszállítjuk autóját a karosszériáshoz, ha vadbaleset történt.

Kiegészítő szolgáltatásokért is hívhat:

 • Műszaki hibás jármű mentés,
 • Akkuhibás jármű mentés,
 • Roncsautó szállítás,
 • Lakókocsi szállítás,
 • Lakókocsi mentés,
 • Lakóautó mentés,
 • Vontatás,
 • Vontató jármű,
 • Munkagép mentés,
 • Nemzetközi Autószállítás,
 • Használtautó szállítás,
 • Autómentés olcsón,
 • Motormentés,
 • Autó bikázás,
 • Bikázás, akkucsere,
 • Csónak szállítás,
 • Felépítmény szállítás,
 • Konténerszállítás,
 • Autómentés külföldről,
 • Non-stop autómentés,

Amíg az autószállításnál nem szükséges az azonnali segítség nyújtás, az autómentéshez azonnal kell indulni, ezért nem számít éjjel van, vagy nappal, bennünket bármely időszakban elér.

A járműben lévő személyeket is tudjuk szállítani, kérjük segélykérésnél jelezze ügyeletünknek, hogy a mentendő járműben voltak a sofőrön kívül más utasok is. Így biztosítunk járművet a hazaszállításukhoz.

Tréleres autómentőt azoknak ajánljuk, akik szeretnének gyors, szakszerű segítséget olcsón éjjel-nappal.  Tréleres autómentés Non Stop azonnal, Budapesten és Magyarország területén, kérésre külföldre is 0-24-ig várakozási idő nélkül éjjel nappal! SOS telefonálhat, indulunk és azonnal segítünk. Hívjon, ha autómentésre, teherautó mentésre, motor mentésre van szüksége. Ügyeleti rendszerünk minden esetben tudja fogadni telefon hívását, hétvégén vagy munkaszüneti napokon is hívhat és indulunk azonnal segíteni.

Ne felejtse ha műszaki okból áll le az autó, akkor kiszállás után kapcsolja be a vészvilágítást, az autó mögött 70 méterrel tegye ki a vészháromszöget. Este vagy éjszaka ha nincs áram a járműben és a vészvillogót nem sikerült kitenni, akkor jó szolgálatot tehet egy kézi hibajelző lámpa amely villog is. Ezt az autó mögött kell elhelyezhetünk. Olyan állapotban kell a járművet hagyni, hogy ne okozzon újabb balesetet, és az érkezők időben észleljék, hogy áll a jármű. A ráfutásos, belerohanásos ütközések jelentős részénél nem észlelte a sofőr időben, hogy az úton lévő jármű áll, amely ezután újabb balesetet okozott. nagyon fontos az utakon a látás és a láthatóság, ezért tegyünk meg mindent a megfelelő, időben történő észlelés elősegítéséért.

Ha hív bennünket kérjük minden esetben pontosan adja meg a jármű tartózkodási helyét, hogy odataláljunk az autómentővel és tudjunk segíteni.

Bármilyen probléma, baleset, műszaki hiba esetén hívjon bennünket és kérjen segítséget.