Autószállítás Budapest

Olcsó autószállítás Budapesten 0-24 éjjel, nappal Non-Stop. Autómentés, teherautó szállítás, tréleres járműszállítás. Budapesten és országosan olcsón, gyorsan. Bármilyen járművet elszállítunk, személyautó, sportautó, teherautó szállítás. Használt autó szállítás, gépszállítás. 

Minden autómentő munkára egyedi árajánlatot adunk.

A szolgáltatásaink árai milyen összetevők alapján kerülnek kiszámításra: a megtett kilométerek számától, milyen járművet, és honnan kell kimenteni, illetve hova kell szállítani. Önnek csak azért a szolgáltatásért kelljen fizetnie, amit igénybe vesz. Mivel korszerű teherautómentő járművel is rendelkezünk ezért kis és nagyteherautók mentését is el tudjuk végezni. A kisteherautókat a billenőplató segítségével a platón is tudjuk szállítani, nem csak vontatni.

Munkatársunk a hívást követően azonnal a helyszínre siet és billenőplatós járműre tesszük autóját, majd szakszervizbe szállítjuk. Amelyik ügyfelünknek nincs autószerelője, annak fel tudjuk ajánlani autószervizünket, ahol kedvező áron végezzünk a meghibásodott járművek javítását.

Autószállítás Buda, Budavár I. ker, Krisztinaváros, II. kerület, Kelenföld XI. kerület, Hegyvidék XII. kerület, Budafok XXII. kerület, Óbuda, III. kerület,

Autószállítás Pest, Újpest IV. kerület, autómentő Belváros V. kerület, Terézváros VI. kerület, Erzsébetváros VII. kerület, Józsefváros VIII. kerület, Ferencváros IX. kerület, Kőbánya X.kerület, Angyalföld XIII. kerület, Zugló XIV. kerület, Újpalota XV. kerület, Mátyásföld XVI. kerület, Rákoskeresztúr XVII. kerület, Pesterzsébet XVIII. kerület, Kispest XIX. kerület, Erzsébet XX. kerület, Csepel XXI. kerület, Soroksár XXIII. kerület.

Országok, ahonnan rendszeresen szállítunk járműveket: Svájc, Franciaország, Németország, Ausztria, Olaszország. Közel húsz év tapasztalat a használt gépjárművek, autók szállításában, és beszerzésében külföldről. Ha kinézte magának a hőn áhított járművet valamelyik külföldi használtautó oldalról (http://www.automobile.de, vagy https://www.gebrauchtwagen.at stb.) akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a hazaszállításban. A gyűjtőfuvarozásban is otthon vagyunk, többféle méretű és felszereltségű alumínium trélerrel szállítjuk a járműveket. A gyűjtőfuvarozás előnye, hogy a szállítási és egyéb járulékos költségek megoszlanak a járművek között, és így összességében a fuvar összes résztvevőjének olcsóbban jön ki a fuvar, mintha szólóban szállítaná a járművét. Járműszállítás Európában bárhonnan bárhova!

 Autószállítás Budapest

Autópálya mentés Magyarországon:

M0 Budapest elkerülő autómentés M1, M2, M3, M5, M6, M7, 
M1 Budapest - Tatabánya - Győr - Mosonmagyaróvár - Levél - Hegyeshalom, 
M2 Budapest - Vác, 
M3 Budapest - Győngyős - Füzesabony - Emőd - Görbeháza - Nyí­regyháza - Vásárosnamény, 
M4 Budapest - Cegléd - Törökszentmiklós - Berettyóújfalu, 
M5 Budapest - Kecskemét - Szeged - Röszke, 
M6 Budapest - Dunaújváros - Szekszárd - Bóly, 
M7 Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Balatonkeresztúr - Nagykanizsa - Letenye, 
M8 Dunaújváros - Duna Híd, 
M9 Szekszárd - Duna Híd, 
M15 Levél - Rajka, 
M19 Győr-Győrszentiván - Győr-kelet, 
M25 M3 - Eger, 
M30 Emőd - Miskolc, 
M31 - M0 - M3, 
M35 Gőrbeháza - Debrecen - Berettyóújfalu, 
M43 Szeged - Makó, 
M44 Kecskemét - Lakitelek - Kondoros - Békéscsaba, 
M51 M0 - M5 
M60 Bóly - Pécs, 
M70 Letenye - Tornyiszentmiklós, 
M76 M7 - Balatonszentgyörgy - Zalaegerszeg, 
M80 Körmend, 
M85 Győr - Enese - Csorna - Sopron, 
M86 Szombathely - Csorna,

Motorszállítás

Szervizbe kell szállítani motorját? Segítünk! Kiállításra vinné a motort? Ránk számíthat. Szakszerű motorszállítás, professzionális motorrögzítés, nálunk nem kell féltenie kedvencét, mi vigyázunk rá!

Profi autószállítás profi sofőrökkel

Akkor is ügyfeleink rendelkezésére állunk, ha balesetet szenvednek járművükkel. Bármilyen karambolos, balesetet szenvedett autót elszállítunk gyorsan, és szakszerűen. Mivel autómentő gyorsszolgálatot üzemeltetünk, ezért bármilyen napszakban elérhetőek vagyunk, sos rendelkezésre állással az év minden napján.

Miért épp minket válasszanak?

Évek óta végzünk sos autómentés -t, autószállítást felépítmény szállítást ügyfeleink megelégedésére. Munkánkat a precizitás és a kreativitás jellemzi, megpróbálunk a bajbajutott autósoknak gyors és hatékony segítséget nyújtani éjjel és nappal. Udvarias autómentős kollégák mindent megtesznek, hogy a meghibásodott, vagy karambolos járművek mielőbb a kijelölt célba érkezzenek, akár autószerelőhöz kell szállítani a járműveket, akár a tulajdonos háza elé.

A szakma felhígulása miatt jelentősen nőtt az autómentők száma, mégis úgy gondoljuk, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét és ügyfeleink elégedetten veszik igénybe napról napra szolgáltatásainkat. Felejtse el a rozsdás utánfutó után kötött madzaggal vontató „mestereket”!

Szolgáltatásaink Budapesten

 • Tréler
 • Lakókocsi szállítás, lakóautó vontatás.
 • Balesetes autó mentés gyorsan, olcsón szakszerűen.
 • bebikázás,
 • Nagymotor mentés.
 • Chopper szállítás,
 • teherautómentés,
 • autómentés,
 • Motor mentés, motorszállítás.
 • lakóautó mentés.
 • Bikázás, lerobbant, műszaki hibás autó beindítása.
 • autószállítás.
 • kisteherautó mentés,
 • lakókocsi mentés.
 • segítség félretankolás esetén.
 • Gépszállítás, kotrógép, bobcat szállítás,

Vontatási szolgáltatások

Vontatási szolgáltatásainkat Budapesti és Országos kiszállással nyújtjuk, Magyarország egész területén éjjel, nappal. Ügyfeleink a fenti telefonszám hívásával kereshetik munkatársainkat, az éppen ügyeletes munkatársunkat tudják elérni telefonon. Ha elmondják a problémát akkor munkatársunk árajánlatot ad a mentésre és késlekedés nélkül azonnal indul segíteni.

Korszerű felszerelés, korszerű járművek

Korszerű teherautómentő, furgonmentés, lakóautó mentés minden szükséges felszereléssel, amelyekre a gyors segítséghez szükség lehet. Autómentő felszerelésünket a csörlőtől kezdve a hevederekig és a vontatási eszközökig úgy válogattuk össze, hogy minden feladatra meglegyen a megfelelő felszerelés. Akár árokból kell kihúzni egy teherautót, akár árokba borult járművön kell segíteni, megvan a megfelelő módszer és eszköz, amivel a munkákat el tudjuk végezni.

A mentésre váró járműben lévő személyeket is el tudjuk szállítani, kérjük az autómentő megrendelésekor jelezze ügyfélszolgálatunknak, hogy a mentendő járműben voltak a sofőrön kívül más utasok is, és mi biztosítunk járművet a hazaszállításukhoz.

Az autószállításnál nem mindig szükséges az azonnali segítség nyújtás, az autómentéshez azonnal el kell indulni, ezért is hoztuk létre nonstop telefonos autómentő ügyfélszolgálatunkat, ahol egy ügyeletben lévő képzett autómentős fogadja hívását, és megszervezi az azonnali mentést.

Nem csak autót, teherautót, stb. szállítunk, hanem felépítményeket, járműalvázat, konténert stb.-is.

Budapest autószállításra van szükség? vegye fel velünk a kapcsolatot. Autószállítás, járműszállítás országosan, külföldről is éjjel, nappal. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot.